Právě se nacházíte:

Kvalitní vozy za rozumné ceny

Firma VIPCars vznikla počátkem roku 2002 nejprve jako specialista na dovoz vozidel na míru. Již po dvou letech však počet klientů vzrostl natolik, že jsme se rozhodli otevřít nový venkovní showroom v Žižkově ulici v Ústí nad Labem. Zde naleznete celou řadu klasických i luxusních vozů.

V naší nabídce nechybí kabriolety, sportovní, terénní, ale i rodinné vozy.
Tým našich profesionálních prodejců Vám všechny tyto vozy rád a ochotně předvede.
V případě, že si u nás i přesto nevyberete, neváhejte využít naší služby dovozu vozidla přímo na míru a nechte si od našich prodejců zpracovat nezávaznou nabídku.
Vámi vybraný vůz jsme schopni zajistit do tří pracovních dnů. Samozřejmostí je vyřízení veškerých formalit (STK, emise, přihlášení apod.). Tím to však ale nekončí. Na všechny naše vozy získáte 6-ti měsíční záruku, doživotní garanci původu vozu a doživotní záruku na deklarovaný stav ujetých kilometrů. Všechny vozy od VIPCars jsou zásadně nehavarované!
Jsme si vědomi, že jedině naši spokojení zákazníci dokáží nadále udržet vysokou prestiž a dobré jméno značky VIPCars. Těšíme se na Vaši návštěvu a věřte, že budete s našimi nadstandartními službami více než spokojeni.
VIPCars - V.I.P. služby pro všechny!